Κερασούντος 60, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Μέρες Λειτουργίας: Δευτ-Τετ-Σάβ 08:00-16:00 | Τρ-Πέμ-Παρ 08:00-21:00 | Κυριακή κλειστά
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ

εξωτερικός χώρος κρεοτεχνείου
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
delicatessen
αστερια

Διακρίνοντας την ανάγκη για παροχή προϊόντων που δεν αφορούν μόνο στο κρέας και τα παρασκευάσματα του, δημιουργήσαμε τον Δεκέμβριο του 2019 τον νέο μας χώρο, όπου έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας πολλαπλές επιλογές προϊόντων που αφορούν όχι μόνο σε κρέατα και έτοιμα παρασκευάσματα αλλά και σε τυροκομικά /αλλαντικά και σε πολλά ακόμη είδη.

 

Στο Κρεοτεχνείο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κάθε είδους Delicatessen προϊόντα όπως ζυμαρικά, όσπρια, μαρμελάδες, σάλτσες, dip & συνοδευτικά, μέλι, ξύδι, sauce, μπαχαρικά, και άλλα πολλά ποιοτικά εδέσματα διαλεγμένα με μεγάλη προσοχή από όλη την Ελλάδα!
Επίσης διαθέτουμε σαλάτες και αλοιφές, ενώ τα τυροκομικά και βιολογικά προϊόντα έχουν μια ξεχωριστή θέση στο κατάστημά μας!
Η μοναδική κάβα επιλεγμένων κρασιών από Έλληνες παραγωγούς δίνει μια ξεχωριστή νότα και συμπληρώνει την γκάμα ποιοτικών και εκλεπτυσμένων προϊόντων που διαθέτουμε!

ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ MEAT GALLERY
κρεοπωλειο
αστερια

Το Κρεοτεχνείο Meat Gallery ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή ενός κρεοπωλείου, με εξειδίκευση στο ποιοτικό κρέας & με μεγάλη ποικιλία τόσο σε ελληνικά και βιολογικά κρέατα, όσο και σε αλλαντικά. Από το 2011 μέχρι σήμερα, στο κρεοπωλείο μας στην Καλαμαρια Θεσσαλονικης, προσφέρουμε με μεράκι στους πελάτες μας, εκλεκτά προϊόντα και φίνα εδέσματα μέσα από την  μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο κατάστημά μας. Απώτερο σκοπό έχουμε την διάθεση ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας,  ενώ μέσα από την φιλική μας εξυπηρέτηση προσδοκούμε την θετική τους εμπειρία και την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης.

εσωτερικός χώρος κρεοτεχνίου
Στο κατάστημά μας, με τις προσωπικές μας συμβουλές και μέσα από όλα τα διαθέσιμα προϊόντα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση ενός επίσημου δείπνου, μιας βραδιάς μπύρας, ενός καθημερινού ή ενός Κυριακάτικου τραπεζιού. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας με χαμόγελο και θετική διάθεση!
Κρεοπωλειο Θεσσαλονικη
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
ΤΟ ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΡΕΑΤΑ

Προμηθευόμαστε Ελληνικά ποιοτικά κρέατα σε Μοσχάρι, Χοιρινο, Κοτόπουλο και Αρνί. Διαθέτουμε μοναδικές ποικιλίες βιολογικών κρεάτων, καθώς και έτοιμα υπέροχα κρεατοσκευάσματα

ΥΨΗΛΗ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στόχος μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα των κρεάτων και των προϊόντων που διαθέτουμε. Φροντίζουμε πάντα να σας προσφέρουμε επιλεγμένα κρέατα & διαλεγμένα προϊόντα!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Διαθέτουμε μοναδική ποικιλία κρεάτων και αλλαντικών, τυροκομικών, ζυμαρικών, βιολογικών αλλά και delicatessen προϊόντων. Τα προϊόντα μας είναι διαλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή από έλληνες παραγωγούς.

ΦΙΛΙΚΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην καθαριότητα του χώρου καθώς και στην άμεση εξυπηρέτησή σας. Το προσωπικό μας φροντίζει να σας εξυπηρετεί πάντα με φιλική και ευχάριστη διάθεση. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΤΟ ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟ
Κρεοπωλειο Θεσσαλονικη
στην Καλαμαρια
Η ιστοσελίδα kreotexnio.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / μέλη της με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.